Industri skydedøre

Inden for industrien er skydedøre særligt interessante, da man kan bruge dem i praksis fornuftigt på områder, hvor en almindelig dør over hovedet ikke kan bruges.

Det er primært skydedøre ude fra og ind i en industribygning, der giver mening, men og så i en hel del til fælde internt i bygningerne.

Der hvor skydedørene bliver spændende og funktionelle, er når de afløser et dørparti, der kal kunne variere fra almindelig dør til meget stor åbning – Her kan en almindelig dør ikke være med i praksis, det bliver for bøvlet og skydedøren vinder på funktionalitet.

Ud over det praktiske i at erstatte meget store åbninger med en skydedør kontra almindelige døre, ja så kan skydedøren og så andre ting inden for industrien.

Hygiejniske skydedøre

Skydedøre bruges udbredt i bygninger, hvor hygiejnen er vigtig, her er der der mulighed for en døråbner, så man ikke skal røre ved døren.
Det er en kæmpe fordel på f.eks. hospitaler, tandlægeklinikker og alle andre steder, hvor hygiejnen er yderst vigtig.

Funktionelle skydedøre

Indenfor industri med f.eks. strålingsfare, kan tunge blyindfattede skydedøre løse problemet med stråling.

Den automatiske åbning bruges i udbredt grad til mange forskellige opgaver, hvor det er en fordel for personalet, at døren åbner selv.
Det kan f.eks. være i slusesystemer, hvor personalet skal igennem en sluse for at blive desinficeret før de kommer ind i et rent område.

industri og hygiejne skydedør